Fastighetsjurist löser infekterad grannfejd i Stockholm

Bråk mellan grannar om tomtgränser och servitut hör till vanligheterna i Stockholm. Men du kan begrava stridsyxan för gott genom att anlita en fastighetsjurist.

Ni var goda grannar innan den där tvisten om var tomtgränsen går. Alla vet att det var din grannes fel; han borde inte ha ställt en friggebod på din sida. Det var bara typiskt att det ska vara så svårt att hitta fastighetsgränsen hos Lantmäteriet. Och nu har det gått tio år sedan ni pratade.

Någon gång i tiden har väl den där förbaskade gränspinnen dragits ur marken – kanske för att användas som tillhygge i ett slagsmål om felplacerade skjul. Innerst inne vet du att det är dags att kalla in en fastighetsjurist i Stockholm för att få hjälp att lösa den där dispyten en gång för alla.

Anlita en fastighetsjurist för att återställa grannsämjan – och låna grannens cykelpump

En fastighetsjurist kan inte bara lösa gåtan om tomtgränserna, utan även reda ut allt från servitut till nyttjanderätt. Du är ju säker på att grannen definitivt inte har något arrende för att placera en bod på din fastighet. Men man kan aldrig vara säker. Juridiken kring fastigheter är komplicerad och omfattande.

Genom att vara expert på fastighetsfrågor kan en fastighetsjurist klargöra vad som gäller vid alla konflikter om tomter och arrenden. Den där konflikten om förrådet har pågått länge nog. Vi mår alla bättre av att sätta gränser och ta upp våra relationer igen. Snart kommer du kunna låna din grannes cykelpump igen.

25 Oct 2022